Företag idag måste hela tiden sträva efter att utvecklas. Konkurrensen är inte längre bara regional utav nu finner företag sina konkurrenter från alla delar av världen. Ett ämne som är hett i många diskussioner är automatisering och digitalisering. Företag måste hela tiden sträva efter att följa med i de senaste trenderna inom detta område. Du som företagare känner säkert av den ständiga utvecklingen som krävs för att kunna vara ute på världsmarknaden.

UTVECKLING OCH INNOVATION – en förutsättning för att konkurrera på världsmarknaden.

Vad kan då du som företagare göra för att öka ditt företags möjligheter att vara med på marknaden? Det företag kan göra är att använda sig av olika kompetenser, anställa personer med olika bakgrund som tar med sig nya idéer till företaget. Mångfald är en av nyckelfaktorerna till innovation och utveckling. Även internationalisering är viktigt, det ger inte bara tillgång till nya marknader utan även tillgång till ny kunskap. Sen handlar det även mycket om att våga, våga se nya möjligheter som kan ge tillväxt hos just ert företag.

HangOn – Bygger för framtiden  

 

 

Hangon har vågat, under september måndag var det invigning för nybyggnationen. De nya fräscha lokalerna innefattar 8000m2. Det började med invigning i samband med deras internationella säljkonferens den 14 september tätt följt av den officiella invigningen den 22 september där all personal samt byggare bjöds in för att fira.    

De valde att bygga ut för att möta den ökande efterfrågan och för att kunna fortsätta expandera i önskvärd takt. HangOn är ett företag som tror på den lokala förankringen i Hillerstorp och sätter stor tilltro till sin nisch.

Tillbygget höll sin tidsplan tack vare ett gott samarbete mellan alla leverantörer. Med tillit åt varandra klarade de av att bli klara i tid med ett fantastiskt resultat. För att läsa mer om tillbyggnaden, besök HangOns hemsida

Hur kommer det sig att det har gått så bra för HangOn?

Alla medarbetare på HangOn tror på utveckling och innovation. Det är ett måste att vara experter in i minsta detalj inom sitt område, i detta fall den industriella lackeringsprocessen för att göra nya smarta lösningar för hängning och maskering. Avdelningen för forskning och utveckling har flera års erfarenhet av att ta fram speciallösningar för lackeringsindustrin.

HangOn är en partner som hjälper deras kunder att hitta smarta lösningar för hängning, maskering och hantering som effektiviserar lackeringsprocessen och förbättrar resultatet. Hemma i Hillerstorp har de egen produktutveckling och tillverkning. Deras produkter är verkligen med på världsmarknaden då de distribueras snabbt och effektivt från deras lager i Småland till fler än 40 länder.

 

 

 

HangOn har utvecklat smarta lösningar sedan 1500-talet.

Över 400 år av entreprenörskap har gett dem ödmjukheten inför deras kunders behov. De är lyhörda och lärt sig att väga in alla aspekter i en uppgift. De levererar alltid vad de lovat – ibland mer än förväntat.

Sticker ditt företag ut i något av våra forskningsområden: Kunskap och kompetens, Mångfald, Samverkan, Internationalisering, eller Tillgänglighet. Hör gärna av er till vår projektkoordinator Malin för mer information. Kanske kan ni bli månadens företag nästa gång.

malin.allgurin@ju.se